/ / Automatické obnovení v aplikaci Excel

Automatické obnovení v aplikaci Excel

Soubor, který nebyl nikdy uložen | Uloženo alespoň jednou | Verze | Možnosti

Excel pravidelně ukládá kopii vašeho Soubor aplikace Excel. Přečtěte si, jak obnovit soubor, který nebyl nikdy uložen a jak obnovit soubor, který byl uložen alespoň jednou.

Pokud dojde ke zhroucení aplikace Excel, zobrazí se v podokně obnovení dokumentu při prvním otevření aplikace Excel. Jedná se o rychlý způsob, jak obnovit poslední soubor s automatickým ukládáním.

Obnova dokumentů

Soubor, který nebyl nikdy uložen

Pokud jste nikdy neuložili soubor a omylem jste klikli na Don "t Uložit níže při zavření aplikace Excel (nebo Excel zhroucení), proveďte následující kroky obnovit poslední soubor s automatickým ukládáním.

Poznámka: Excel vám řekne, zda bude k dispozici poslední kopie.

1. Na kartě Soubor klepněte na položku Info.

2. Klepněte na položku Správa sešitu, obnovte neuložené sešity.

Obnovit neuložené sešity

3. Klikněte na poslední soubor s automatickým ukládáním.

Uloženo alespoň jednou

Pokud jste alespoň jednou uložili soubor a neočekávaně klepnete na tlačítko Don "t Uložit dolů při zavření aplikace Excel (nebo selhání programu Excel), proveďte následující kroky k obnovení posledního souboru s automatickým ukládáním.

Poznámka: Excel vám řekne, zda bude k dispozici poslední kopie.

1. Otevřete soubor aplikace Excel!

2. Na kartě Soubor klepněte na položku Info.

3. V části Správa sešitu klikněte na poslední soubor s automatickým ukládáním.

Uzavřeno bez ukládání

Verze

Při práci na souboru Excel aplikace Excel ukládá všechny předchozí soubory s automatickým ukládáním v části Správa sešitu.

1. Na kartě Soubor klepněte na položku Info.

2. Můžete se kdykoli vrátit k předchozí verzi souboru aplikace Excel.

Verze

Poznámka: Aplikace Excel odstraní všechny předchozí soubory s automatickým ukládáním při zavření souboru aplikace Excel.

Možnosti

Chcete-li změnit Automatické obnovení možnosti, proveďte následující kroky.

1. Na kartě Soubor klepněte na příkaz Možnosti a potom na tlačítko Uložit.

Možnosti

Poznámka: informace o automatické obnově můžete ukládat každých x minut, změnit místo souboru automatického obnovení atd.

Také si přečtěte: